Info client: 0761 557 113 contact@smilinghouse.ro Str. Coralilor 18 (incinta ButanGas)

Detalii livrare

Metode de livrare

Livram numai in Romania, prin intermediul firmei de curierat rapid __________. Costul livrarii este de ____ lei (TVA inclus) si va fi suportat de catre Client. In cazul in care firma de curierat va majora tariful de livrare, vom modifica acest pret si va vom imforma. Majorarea de pret este aplicabila tuturor livrarilor expediate dupa anuntarea majorarii. 

Livrarea se efectueaza in termen de _____ zile lucratoare de la data confirmariii comenzii. Daca, din orice motiv, nu vom putea livra produsele in termenul stabilit, va vom anunta si va vom oferi posibilitatea de a continua cu achizitia, stabilind o noua data de livrare sau de a anula comanda, cu restituirea intregii sume platite. 

Produsele se considera livrate atunci cand se obține o semnatura de primire a acestora, la adresa de livrare convenita.


Comenzile a caror valoare depaseste  ____________vor fi livrate gratuit in toata tara.

Programul de livrare a comenzilor este de luni pana vineri, in intervalul orar ______________. Va rugam sa retineti ca nu livram sambata, duminica si in zilele de sarbatori legale. 

Riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor este transferat Clientului in momentul in care acesta sau o parte terta desemnata de acesta, alta decat curierul, intra in posesia fizica a produselor comandate. 

Metode de plata

Magazinul  online www.smilinghouse.ro va pune la dispozitie urmatoarele modalitati de plata:

Plata la livrare prin sistem ramburs 

Achitarea in numerar a contravalorii comenzii direct curierului care realizeaza livrarea coletului.

Plata cu cardul si rate online

Magazinul online www.smilinghouse.ro foloseste serviciile _______________ pentru tranzactiile efectuate online. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al societatii dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online oferind confidentialitate si siguranta la achizitia produselor si serviciilor prin mediul online. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul bancilor, magazinul www.smilinghouse.ro nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii cu referinta la cardul dumneavoastra. 

Tranzactiile se vor efectua in lei, indiferent de cardul folosit, in baza conditiilor agreate cu banca emitenta.